Lack of to make a website?
What we do.

Web design

Let us make a professional website for your business or idea!

Foto & Video

Beautiful footage and content that can say more than words.

Brand- Marketing

Attract your ideal customer with unmissable marketing.

Do you recognize this?

Cactuscountry_Brochue_mockup_02

Get a free e-book (coming soon)

In this e-book, I will give you 10 helpful tips to make your business better visible online. Therefore we use WordPress and some easy plugins. I will give you insights into my point of view and web optimization. You will also get insights in your ideal customer and the the creation of your product.

What others say.

Sayma Kuipers www.saymakuipers.nl

Erg blij ben ik met de hulp van Laura, Studio Globe, met de bouw van mijn website. Het was een heel mooi proces om samen te doen. Ik ben erg blij met het geduld, de kennis, de inzichten en de kijk van Laura. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een erg mooie en goed functionerende website heb. Ik krijg er nog regelmatig complimenten over. Ik ben echt erg tevreden, ook met het snelle handelen.

Kim Lafeber www.starevent.nl

Ik heb de samenwerking met Laura als erg prettig ervaren. Ze dacht goed mee en gaf daarbij een soort sturing van welke kant ik op kon gaan met de website.

rw afbouw en timmerwerken logo
Rik Wouters www.rwafbouwentimmerwerken.nl

Wij hebben Laura ingeschakeld om voor ons bouwbedrijf een duidelijke en overzichtelijke website te maken. Op haar advies hebben we gekozen voor een one-pager die op een overzichtelijke pagina hetgeen laat zien wat van belang is. We zijn erg blij met het resultaat. De website was al binnen twee weken online. Ze heeft ook ons logo ontworpen. We kunnen Laura zeker aanbevelen.

About

”My mission is to help starting entrepreneurs and small businesses around the world to make their business visible online.” 

Read more