Studio Globe by Laura logo

Hi (startende) ondernemer!

Maak jij al de blits met jouw bedrijf, product of dienst?

huisstijladvies

Win een persoonlijk huisstijl advies voor jouw bedrijf!

Om je als (startende) ondernemer in deze tijd een duwtje in de rug te geven, verloot ik 15 x een persoonlijk huisstijl adviesplan (t.w.v. €250). Lijkt het je leuk om kans te maken? Laat hier je gegevens achter.

Huisstijl handboek landingpage

De winnaars worden op 20-12-20 bekend gemaakt per mail.

Om ondernemers in deze gekke tijden een duwtje in de rug te geven, geef ik 15 x een gratis en persoonlijk huisstijl adviesplan weg. 

Wat kan ik met een huisstijl adviesplan?

Wil je de aandacht trekken van je potentiële klanten en opvallen tussen concurrenten in jouw markt, dan is een passende huisstijl onmisbaar. 

In een persoonlijk huisstijl adviesplan vindt je:

  • Kleurenpalet
  • Typografie (passende lettertypes)
  • Moodboard
  • Verantwoording 
  • Toepassing van je (huidige) logo
  • Input voor je Social Media posts

Al deze onderdelen vormen samen jouw huisstijl. De keuzes trek je door in jouw communicatie. Op je website, Social media en andere marketing uitingen. Door een constante en juiste huisstijl te hanteren wek je vertrouwen en herkenning op bij je doelgroep. En dat werkt conversieverhogend!

Heeft jouw onderneming al een eigen identiteit?

Als je net je eigen bedrijf bent gestart, wil je het liefst zo snel mogelijk aan de slag! Het bedenken van een naam, het (laten) maken van een logo en website komen al vrij snel aan bod. Maar hoe begin je daaraan? Probeer je zelf eerst wat of besteed je het uit? Hoe bepaal en kies je de juiste uitstraling waarmee je de juiste doelgroep aanspreekt? Dat kan nog weleens lastig zijn… 

Wanneer je je aanmeldt, maak je kans op één van de gratis 15 persoonlijke huisstijl adviesplannen t.w.v. €250,-. Hiervoor ontvang jij een persoonlijke huisstijl op maat die past bij jou, je onderneming en je doelgroep en waarmee jij de markt kunt gaan veroveren. 

Kan jouw huisstijl wel een nieuwe look gebruiken?

Ook als je al een tijdje ondernemer bent, is het soms verstandig om je huidige huisstijl onder de loep te nemen.

Trekt jouw logo of huisstijl de juiste aandacht? Hoe presenteren en positioneren je concurrenten zich? Is de uitstraling van je website en/of Social Media nog wel van deze tijd? Of is het tijd voor een make-over?

Met mijn HBO Marketing & Retail opleiding en mijn ervaring en kennis van het vak, kan ik je helpen met de juiste branding. 

Win een van de 15 op maat gemaakte huisstijl adviesplannen!

Huisstijl handboek landingpage

Leuk dat je interesse hebt in een op maat gemaakte huisstijl voor je bedrijf, product of dienst. Als bedrijfs stylist creëer ik huisstijlen, logo’s en websites voor ondernemers zoals jij! Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om boven de menigte en zee van concurrenten uit te stijgen. 

Een goed gekozen huisstijl kan zo veel doen! Het geeft potentiële klanten een eerste indruk waardoor ze besluiten of ze met jou in zee willen gaan of niet. Klopt de uitstraling van je huisstijl niet met je product of dienst, dan kan dit een negatieve uitwerking hebben op de eerste indruk van je potentiële klant. 

Win je één van de 15 op maat gemaakte huisstijl adviesplannen, dan ontwerp ik een unieke en passende huisstijl voor jou en je onderneming! 

Huisstijl handboek landingpage
Laura Studio Globe

Jouw bedrijf
verdient het
om gezien
te worden!